Briller

Som medlem av c-optikk:

Som medlem av C-optikk har vi tilgang til et stort utvalg av brillemerker og innfatninger i forskjellige prisklasser. Derfor kan vi tilby alt fra individuelle designerbriller eller volumbriller til gunstigere priser.

Pris avhenger av hvilken innfatning og glass du velger og har behov for! Vi skreddersyr løsninger for deg!

Lavpriskonseptet Volum: Enstyrke fra kr 595,- og progressive fra kr 1595,-. (komplett brille - innfatning og glass)

Privilegiumskonto - unikt fordelsprogram for deg som ønsker å kjøpe merkevarebriller oftere eller kjøpe flere briller samtidig.

C-konto - Rentefri delbetaling.

BRILLEGLASS

Brilleglass kan lages i forskjellig materialer - mineralske glass og plast glass: som igjen finnes i forskjellige tykkelser, ulike overflatebehandlinger, farge, fargeskiftende og solbrilleglass. Glassene kan leveres i enstyrke og flerstyrke: bifokale og progressive.

Vi gir deg råd og veiledning om hvilke glass som passer best for dine behov og ønsker!

SOLBRILLER

Det er viktig å beskytte øynene mot UV lys. UV lys kan fremskynde utviklingen av øyesykdommer som eks. Katarakt(grå stær) og ARMD(forkalkning). Alle solbriller som selges i Norge skal være CE merket, dermed beskyttet mot UV lys. Solbriller finnes i ulike prisklasser - avhengig av merke og kvalitet på innfatning og glass.

Barn trenger også beskyttelse mot skadelig stråling på lik linje med voksne.

Solbriller med styrke - er et solbrillekonsept som består av varierte og stilrene innfatninger som kan kombineres med de fleste typer brilleglass. Solbrillene i konseptet har samme pris med og uten styrke i leveringsområdet +/-4 Cyl 2. Du kan selvfølgelig få styrker utover dette mot et pristillegg.

ARBEIDSPLASSBRILLE

Et godt arbeidssyn gir seg utslag i bedre synskomfort, større arbeidsglede og dermed effektivitetsøkning.

Brillene dine må alltid være tilpasset behovet, og vel utprøvd av en optiker ut i fra øynene dine og dine spesielle arbeidsoppgaver. Et par vel utprøvde arbeids- og lesebriller er en god investering. Du kan slippe problemer med hodepine, smerte i rygg og nakke, trøtte og irriterte øyne. For at en brille skal bli en god "databrille" må optikeren ha så god kjennskap til din arbeidsplass som mulig.

Noen typer jobber krever øyebeskyttelse: Vernebriller. Dette kan redde synet ditt. Vi kan levere vernebriller med den styrken du trenger til ditt behov på arbeidsplassen.

NP Nordic Protection

SPORTSBRILLER

Sportsbriller er briller der glassene er slipt etter dine behov. Tøffe, moteriktige og fremfor alt funksjonelle. Riktige sportsbriller som designes akkurat for deg. For alle som vil få ut maksimalt av fysisk aktivitet. Uansett om du spiller golf, sykler, jogger, går på ski eller gjør noen annet helsemessig trivelig.

Kom innom så hjelper vi deg å skreddersy din sportsbrille!