Briller

Vi hjelper deg med briller

Visste du at 80% av alle sanseintrykk kommer via synet?

Vi er ydmyke overfor vår oppgave - å ta vare på ditt viktigste sanseorgan.

Hos oss setter vi service høyt. Erfarne optikere og kundeveiledere tar godt vare på deg, og vi strekker oss langt for å hjelpe deg på best mulig måte. Vi hjelper deg med å finne de beste brillene, solbrillene og linsene til deg. Om du trenger henvisning til øyelege har vi direkte henvisningsrett dit.

Vi er medlem i c)optikk, som er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Brillemote er vår lidenskap, og vi holder oss til enhver tid oppdatert faglig. Solbriller og briller håndplukkes fra verdens ledende produsenter.

Pris avhenger av hvilken innfatning og glass du velger og har behov for! Vi skreddersyr løsninger for deg!

  • Lavpriskonseptet Volum: Enstyrke fra kr 595,- og progressive fra kr 1595,- (komplett brille - innfatning og glass)
  • Privilegiumskonto - unikt fordelsprogram for deg som ønsker å kjøpe merkevarebriller oftere eller kjøpe flere briller samtidig
  • C-konto - Rentefri delbetaling

Brilleglass

Brilleglass kan lages i forskjellig materialer - mineralske glass og plastglass: som igjen finnes i forskjellige tykkelser, ulike overflatebehandlinger, farge, fargeskiftende og solbrilleglass. Glassene kan leveres i enstyrke og flerstyrke: bifokale og progressive.

Vi gir deg råd og veiledning om hvilke glass som passer best for dine behov og ønsker!

Solbriller

Det er viktig å beskytte øynene mot UV-stråler. UV-stråler kan fremskynde utviklingen av øyesykdommer som eks. Katarakt (grå stær) og ARMD (forkalkning). Alle solbriller som selges i Norge skal være CE merket, dermed beskyttet mot UV-stråler. Solbriller finnes i ulike prisklasser - avhengig av merke og kvalitet på innfatning og glass.

  • Barn trenger også beskyttelse mot skadelig stråling på lik linje med voksne
  • Solbriller med styrke - er et solbrillekonsept som består av varierte og stilrene innfatninger som kan kombineres med de fleste typer brilleglass. Solbrillene i konseptet har samme pris med og uten styrke i leveringsområdet +/-4 Cyl 2. Du kan selvfølgelig få styrker utover dette mot et pristillegg.

Arbeidsplassbrille

Et godt arbeidssyn gir seg utslag i bedre synskomfort, større arbeidsglede og dermed effektivitetsøkning.

Brillene dine må alltid være tilpasset behovet, og vel utprøvd av en optiker ut i fra øynene dine og dine spesielle arbeidsoppgaver. Et par vel utprøvde arbeids- og lesebriller er en god investering. Du kan slippe problemer med hodepine, smerte i rygg og nakke, trøtte og irriterte øyne. For at en brille skal bli en god "databrille" må optikeren ha så god kjennskap til din arbeidsplass som mulig.

Noen typer jobber krever øyebeskyttelse: Vernebriller. Dette kan redde synet ditt. Vi kan levere vernebriller med den styrken du trenger til ditt behov på arbeidsplassen.

Sportsbriller

Sportsbriller er briller der glassene er slipt etter dine behov. Tøffe, moteriktige og fremfor alt funksjonelle. Riktige sportsbriller som designes akkurat for deg. For alle som vil få ut maksimalt av fysisk aktivitet. Uansett om du spiller golf, sykler, jogger, går på ski eller gjør noen annet helsemessig trivelig.

Kom innom så hjelper vi deg å skreddersy din sportsbrille!